OM FOXFINERY

AFFÄRSIDE OCH VISION

Vi på Foxfinery väljer med omsorg ut våra varumärken/samarbetspartners för att kollektivt kunna värna om vår planet, dess invånare och vår gemensamma vinning. Idén med Foxfinery föddes i en överetablerad värld i ett kluster av varumärken och grundaren Jenny Camila Ericson har en vision om att förmedla en bred mix av individuellt mode skapat av både småskaliga designers samt välkända varumärken världen över. "Jag har alltid haft ett öga till design som har det lilla extra, val av material och hållbarhetstänk  är a och o, det innefattar även den fortsatta omsorg vi ger de saker vi köper så de varar länge."  E-handelsbutiken riktar sig främst till män och kvinnor i Sverige och Norden, men vem som helst är välkommen att handla hos oss. Sortimentet speglar en mening men även dagens aktuella mode och trender. Idag har vi ett urval av smycken, skor och accessoarer som inte ännu har hittat sin väg till Sverige – och det är vi väldigt stolta över!

 

OFFICIELL ÅTERFÖRSÄLJARE

Foxfinery är auktoriserad återförsäljare av alla varumärken som finns i e-handelsbutiken. Det betyder att alla våra inköp genomförs via officiella parter så som direkt från varumärket, dess agent eller distributör. Vilket garanterar att samtliga artiklar i vårt sortiment är äkta vara. Det tycker vi är viktigt att du som kund ska veta när du handlar hos oss.

 

SORTIMENT OCH INKÖP

Vi älskar inte bara varumärken, vi älskar att lyssna på historien bakom, för oss är meningen viktigare än loggan i sig. Vi älskar nordiska som internationella varumärken, ny som gammal men framförallt bestående och hållbar. Ingen är perfekt men vi försöker att göra vårt bästa att hitta och förmedla de varumärken som vi känner är rätt för oss, för dem och framförallt för dig som kund.

 

Varje dag skapas nya trender, vårt mål med vårt sortiment är snarare att vara med att skapa än att följa trender. Vi kommer alltid försöka vara uppdaterade och erbjuda aktuellt mode men ser gärna på det ur ett tidlöst perspektiv. Vi lever och andas mode, det är det vår låga brinner för så att se över våra valda och ännu icke valda varumärken är a och o. Detta för att kunna erbjuda det bästa för dig.

 

Stil handlar om att sätta prägel på sig själv och förmedla ett budskap. Mode är dynamiskt och föränderligt, därför finns det heller inte bara en stil. Att blanda olika stilar är idag mer vanligt och på så sätt skapar varje individ sin egna unika look. Det är både roligt och inspirerande och därför har vi valt att samarbeta med varumärken som är unika men delar samma mening. Det är även därför du alltid kommer att finna en unik mix av varumärken hos oss, så att du som kund oavsett ålder, alltid ska hitta något som passar din stil och smak för klädsel till vardag som fest.

 

Är det något varumärke du tycker saknas i vårt sortiment? Vi beaktar alla förslag och stämmer de in med våra värderingar försöker vi upprätta ett samarbete.

 

ONLINE

Foxfinery finns bara som e-handelsbutik och på så sätt kommer vi alltid kunna erbjuda en shoppingupplevelse dygnet runt, till hela Sverige,Norden, Europa och Noramerika. Vår e-handelsbutik är anpassad för alla enheter; dator, platta och mobil för att vi skall kunna vara tillgängliga vart som helst, närsomhelst.

 

Följ oss gärna på sociala medier för inspiration, nyheter och tips. Dela gärna din vardag med oss under #foxfinery

 

Följ oss på Instagram
Följ oss på Facebook

 

TRYGGHET

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg när du handlar hos oss. Därför finns vi alltid tillgängliga att kunna besvara dina frågor över telefon och e-post, så att du kan kommunicera med oss på det sätt som passar dig bäst.

 

FÖRETAGSUPPGIFTER

Foxfinery
email: customerservice@foxfinery.com

 

Organisationsnummer: 690404-5074
VAT: SE690404507401

 

Fakturaadress:
Foxfinery/ High Spirit of Sweden, Temperaturgatan 67, 418 41 Göteborg

 

Leveransadress:
Foxfinery, Mjölnaregatan 3a, 41105 Göteborg